Wall Street

Beginnen met beleggen? Je krijgt 25 euro van mij cadeau!

Twijfel je eraan om te starten met beleggen? Ik zou zeggen: bij twijfel altijd doen! Maar ik begrijp anderzijds ook je huiverigheid, vooral in deze onzekere tijden. Om je een beetje over de drempel te helpen, geef ik je 25 euro startgeld cadeau, wanneer jij besluit om te gaan beleggen bij Robeco.

Want, dat doe ik namelijk ook, voor het zesde achtereenvolgende jaar alweer. En in die zes jaren heb ik een rendement van 13 procent gehaald! Probeer die rente maar eens op je spaarrekening te krijgen…

Ik beleg zelf via Robeco One Defensief. Anders gezegd: ik beleg voorzichtig. Ik kan nooit hele hoge rendementen behalen, maar ook geen grote verliezen maken. Voor mij is dat prima. Robeco One is een beleggingsvorm waarbij er voor jou wordt belegd. Jij maakt geld over naar jouw Robeco-rekening, en zij beleggen dit vervolgens voor jou.

Robeco One is een zogeheten mixfonds, het bestaat uit verschillende beleggingsonderdelen, zoals aandelen en obligaties. Jouw beleggingen worden dus gespreid. Draait een bepaalde sector niet zo goed, dan doet een andere dat wel. Zo wordt er voorkomen dat jouw geld van de een op de andere dag als sneeuw voor de zon gesmolten is.

Ik heb altijd (zeer) positieve ervaringen met Robeco One gehad. Ook de beleggingskosten zijn best laag, zodat dit niet ten koste gaat van jouw rendement. Heb je ondertussen interesse gekregen in beleggen? Via onderstaande link kun je je Robeco One rekening openen, en krijg je daarbij ook nog eens 25 euro startgeld cadeau!

www.robeco.nl/beleggen/acties/rendementomtedelen.html?309305

En last but not least: lees hier mijn uitgebreide blog over de ins en outs van beleggen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden worden tussen haakjes aangegeven.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.